Teksti Origjinal

Tonight i want to dance
tonight i want to dream
tonight let me alone
tonight im gonna here
the party started now
tonight im a fight
hot boys and dirty mind
to the left to the right
................

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020