Teksti Origjinal

Ref...x2
Dum karamele tate
Dum çokollata
Ngjyra ngjyra ju kom ble
Ka me ju dhon tata

Me ngadal oj goca e shpise
Sot ti nuse je stolis
Nge nga nje vjen ka nji adet e
Nuse dada ty te gjet e

O karamele zana
Prisni se do t'i hudhi nona
O karamele t'kuqe
Jon te omla jon per nuse

Dum karamele dum çokollata x2

Ref...x2
Dum karamele tate
Dum çokollata
Ngjyra ngjyra ju kom ble
Ka me ju dhon tata

Sa ta vesh komen ke dera
Si ka qene zakon kah hera
Karamele çokollata
Ato ka me i vu tata

O karamele zana
Prisni se do t'i hudhi nona
O karamele t'kuqe
Jon te omla jon per nuse

Dum karamele dum çokollata x2

Ref...x2
Dum karamele tate
Dum çokollata
Ngjyra ngjyra ju kom ble
Ka me ju dhon tata

...

Dum karamele dum çokollata x2

Ref...x2
Dum karamele tate
Dum çokollata
Ngjyra ngjyra ju kom ble
Ka me ju dhon tata

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021