Teksti Origjinal

Dua sonte të këndoj për ty
për atë që kishim ne dikur të dy
sonte dua që të gjitha të ti fal
sonte kjo buzëqeshje është e vrarë

Pa ty, pa ty s'jetoj, ëndërroj
nuk mundem unë pa ty
dhe kjo jetë s'është njësoj
Pa ty çdo mendim është i kotë
buzëqeshja është e ftohtë
nuk mundem unë pa ty
se kjo jetë s'është njësoj

Dua sonte të jetoj me ty
me ty që jetën time lart e ngre
dhe çdo tingull që unë nxjerr nga shpirti im
imazhin tënd unë e kam inspirim

Dua trupin tënd ta kem unë pranë e pranë
dua buzët e tua unë ti puth me zjarr

(Pa ty, pa ty s'jetoj, ëndërroj
nuk mundem unë pa ty)

Pa ty, pa ty s'jetoj, ëndërroj
nuk mundem unë pa ty
dhe kjo jetë s'është njësoj
Pa ty çdo mendim është i kotë
buzëqeshja është e ftohtë
nuk mundem unë pa ty
se kjo jetë s'është njësoj

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020