Teksti Origjinal

I...
Më mirë sonte mos t'i mbyllim sytë
Ëndrrën kemi prekur
Dua ta shijoj në çdo sekondë
Pjesën që ka mbetur

Ne zbarztësinë
Që kemi ndjerë
Do ta mbushim menjëherë
Si fjalkryqin e ditës së diel

Refreni...
Do t’filloj me puthje
Apo me një psherëtimë
Sido që të jetë
Fundin të dy shumë mirë e dimë

Do t’filloj me puthje
Nëse asgjë nuk shkon ters
Do të ndihesh përgjithmonë
Si në tjetër univers

II...
Më mirë mos ta themi as një fjalë
Kemi folur tepër
Zemrat njëra tjetrën e kuptojnë
Me një gjuhë krejt tjetër

Ne zbarztësinë
Që kemi ndjerë
Do ta mbushim menjëherë
Si fjalkryqin e ditës së diel

Refreni...x2
Do t’filloj me puthje
Apo me një psherëtimë
Sido që të jetë
Fundin të dy shumë mirë e dimë

Do t’filloj me puthje
Nëse asgjë nuk shkon ters
Do të ndihesh përgjithmonë
Si në tjetër univers

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021