Teksti Origjinal

Pse unë?
Udhë e mbarë t'qoftë, zemër
Jo me mu
Është më mirë për ty
Është më mirë për mu
Është më mirë për ne të dy
Alida, Ingrid Gjoni, Grazia

Ti e nise, më braktise
Më një lëvizje që unë dot s'ta fal
Ti e nise, tani bitise
Dashuria jonë, jo, s'ka vend për fjalë

Unë e di për ty kam qenë një lojë
Unë e di për ty nuk jam më njësoj
Unë e di për ty ndryshe jam tani
A e din ti, a e din ti?

A din ti, din ti, din ti, din ti
Femër të trajtosh
Din ti, din ti, din ti, din ti
Jo t'manipulosh
A din ti, din ti, din ti, din ti
Sepse unë e di
Me të dashtë me zemër, me u nda nga ty

Ti më mirë se kushdo tjetër
E ke ditë se unë s'jam njësoj
Si çdo femër dhe çdo tjetër
Unë e di për ty, për ty ka qenë një lojë

Unë e di për ty kam qenë një lojë
Unë e di për ty nuk jam më njësoj
Unë e di për ty ndryshe jam tani
A e din ti, a e din ti?

A din ti, din ti, din ti, din ti
Zemër, të trajtosh
Din ti, din ti, din ti, din ti
Do t'manipulosh
Sepse unë e di
Me të dashtë me zemër, me u nda nga ty

Ti e nise, tani bitise
Me lojërat e tua, udhën e nise
Jo për gjë, por më s'më intereson
Veç interesant ti t'lutem mos m'bëj
Thjesht, du karakter
Se për karakter që kam ta fus n'thes
Këtë kapitull sot kam mbaru
Këtë kapitull sot kam nënshkru

Mos kujto se je unik (ti s'je!)
Mos kujto se ke ti lojën në dorë (s'e ke!)
Zemër, dije të vërtetën
Kështu që s'bon me mu dhe me tjetrën
Na na na, kot bon me mu bla bla bla
Se këtë kapitull sot kam mbaru
Se këtë kapitull sot kam nënshkru

Now listen to me

A din ti, din ti, din ti, din ti
Zemër, të trajtosh
Din ti, din ti, din ti, din ti
Jo t'manipulosh
A din ti, din ti, din ti, din ti
Sepse unë e di
Me të dashtë me zemër, me u nda nga ty

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021