Teksti Origjinal

Gelişinden çok beli
Kime hay kimine vay
Sen onu geldi de bana sor
Yine bize yangin var

Duruşundan besbelli
Kim hay kimine vay
Sen onu geldi de bana sor
Yine bize yangin var

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021