Teksti Origjinal

Cdo femije ne kte bote
ka nje fis,miq e shoke,
ka nje vend ku ka ler,
ka nje nen' e nje atdhe.

cdo femij' mbi k'te tok,
ka nje gjuh', ka nje fe,
ka nje vend ku ka ler'
ka nje nen'e nje atdhe

ndaj buron nga zemra
dhe me qiellin kenga
jam i par' ndaj jam krenar
se un'jam shqiptar.
ndaj buron nga zemra
dhe me qiellin kenga,
jam i lasht'ndaj jam krenar
se un'jam shqiptar.
un'jam krenar
se jam shqiptar,
ndaj jam krenar
se jam shqiptar.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021