Teksti Origjinal

Hajde hajde djem e çika
Me u afru pak te muzika
Zjarr zjarr bashk e bojna
Zjarr zjarr na kur knojna
E kta dushmana rahat si lojna
2x
Zjarr zjarr bashk e bojna
Zjarr zjarr na kur knojna
E kta dushmana rahat si lojna
E kta dushmana rahat si lojna

Ref

Na kur thojna hej hej
Ju thoni Hej Hej
Na thojna jasha
Ju thoni Jasha Jasha Jasha

2: Na kur thojna hej hej
Ju thoni Hej Hej
Na thojna jasha
Ju thoni Jasha Jasha Jasha
Sonte kenga mos te ndalet
O let kallet krejt let kallet

Zjarr zjarr bashk e bojna
Zjarr zjarr na kur knojna
E kto dushmana rahat si lojna
Zjarr zjarr bashk e bojna
Zjarr zjarr na kur knojna
E kto dushmana rahat si lojna
E kto dushmana rahat si lojna

Ref
2x
Na kur thojna hej hej
Ju thoni Hej Hej
Na thojna jasha
Ju thoni Jasha Jasha Jasha

Na kur thojna hej hej
Ju thoni Hej Hej
Na thojna jasha
Ju thoni Jasha Jasha Jasha

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020