Teksti Origjinal

Baby boy you got me thinking about you
About you,about you
Got me feeling like I can't be without you
Without You,Without You

You're the reason we don't talk no more
You don't wanna stay don't wanna go
But Im tipsy and emotional
I just wanna call to let you know

I got your love on my body
I got your love on my body
Got your love on my body
I got your love on my body

Got your love on my body
I got your love on my body
Got your love on my body
I got your love on my body

Got your love on my...
Got your love on my...
love on my body
Got your love on my...

Baby no one else can touch me the way you do
I need you,right now
Baby no one else can make me forget you
Forget you, forget you

Im the reason we don't talk no more
I messed up too many times before
But Im tipsy and emotional
I just wanna call to let you know

I got your love on my body
I got your love on my body
Got your love on my body
I got your love on my body

Got your love on my body
I got your love on my body
Got your love on my body
I got your love on my body

Got your love on my
Got your love on my,love on my body
Got your love on my

I miss you so bad
Miss you like I never missed somebody
Just want you to know
Still got your loving on my body

Loving,loving on my body
I got you,I got you,
I got you with me
But you're not with me,
you're not with me
Loving,loving on my body

I got your love on my body
I got your love on my body
Got your love on my body
I got your love on my body

Got your love on my body
I got your love on my body
Got your love on my body
I got your love on my body

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020