Teksti Origjinal

Chorus -

Cuss im a sick motherf*cker, t’qoj un te Cabana, pak pije, marijuana.
Se une ti kryj punt bedmaster, ktu a ne havana nuk ka lidhje i gotta.

where is my money? my my, where is my money? x2

Verse 1 -

Let folin let folin, kerkush smun na nda neve x2
I know she love kidda love kidda,
sweet drinks by the beach all the night ye,
se ajo vesh tesha fashion,

you know me give me no fight with her x2

Prechorus -

nale, fjalt ti, bossin her bossin her, call me grande, bossy.

Chorus -

Cus im a sick motherf*cker, t’qoj un te Cabana, pak pije, marijuana.
Se une ti kryj punt bedmaster, ktu a ne havana nuk ka lidhje i gotta.

where is my money? my my, where is my money? x2

Verse 2 -

Now what’s your number? now let me call you in a bit mos ma nal,
e pash ni anderr, now let me call you in a bit mos ma nal

naughty, don me lujt me mu nuk ki shanc ti a e din ye,
bossy, thirrem komandant cus I might boss you in the bed like,

folni qka doni, e din qe don money don money don money x2

Prechorus -

nale, fjalt ti, bossin her bossin her, call me grande, bossy.

Chorus -

Cus im a sick motherf*cker, t’qoj un te Cabana, pak pije, marijuana.
Se une ti kryj punt bedmaster, ktu a ne havana nuk ka lidhje i gotta.

where is my money? my my, where is my money? x2

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021