Teksti Origjinal

You jealous
Baby baby you're jealous of me
You jealous
Baby baby you're jealous of me

You jealous
Baby baby you're jealous on me
You jealous
Baby why you're so jealous on mee?

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020