Teksti Origjinal

Yeah, yeah, yeah, yeah
Yeah, yeah, yeah, yeah

I hear 'em talk in the dead of the night (Yeah, yeah, yeah, yeah)
You're always there at the scene of the crime (Yeah, yeah, yeah, yeah)
But it feels like a lie when I look in your eye
They say it's talk, baby, I see the bright side (Yeah, yeah, yeah, yeah)

So who's gonna love you if it ain't me, baby?
Who's gonna touch you if it ain't me, baby?

I hear your rumor, rumor, rumors
Rumor, rumor, ru— (Ooh, ooh-ooh)
Rumor, rumor, rumors
But I keep running, running into your room
Rumor, rumor, rumors
Rumor, rumor, ru— (Ooh, ooh-ooh)
Rumor, rumor, rumors
But I keep running, running into your room

Let 'em talk, let 'em all speculate, oh (Yeah, yeah, yeah, yeah)
Let's get outta here, it's getting late
It's getting late (Yeah, yeah, yeah, yeah)
They'll be jealous for sure when they see that I'm yours
I like the wild side, I'm not afraid
I'm not afraid (Yeah, yeah, yeah, yeah)

So who's gonna love you if it ain't me, baby?
Who's gonna touch you if it ain't me, baby?

I hear your rumor, rumor, rumors
Rumor, rumor, ru— (Ooh, ooh-ooh)
Rumor, rumor, rumors
But I keep running, running into your room
Rumor, rumor, rumors
Rumor, rumor, ru— (Ooh, ooh-ooh)
Rumor, rumor, rumors
But I keep running, running into your room

(Ooh, ooh-ooh) Rumor
(Ooh, ooh-ooh) Rumor
(Ooh, ooh-ooh) Rumor
(Ooh, ooh-ooh) Rumor

So who's gonna love you if it ain't me, baby?
Who's gonna touch you if it ain't me, baby?

I hear your rumor, rumor, rumors
Rumor, rumor, ru— (Ooh, ooh-ooh)
Rumor, rumor, rumors
But I keep running, running into your room
Rumor, rumor, rumors
Rumor, rumor, ru— (Ooh, ooh-ooh)
Rumor, rumor, rumors
But I keep running, running into your room

Oh (Ooh, ooh-ooh) Rumor
(Ooh, ooh-ooh)
I hear your rumor, rumor, rumors
(Ooh, ooh-ooh) Rumor
(Ooh, ooh-ooh)
Rumor, rumor, rumors

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021