Teksti Origjinal

Për gabimet tona nuk vlen ma as falja kur te vret takimi më e mir është ndarja pasha dinë e iman edhe pse dashni kam dhanë edhe pse zemer t'kam thanë ti te unë vend nuk ki lon

Ka ndodhë çka ka ndodhë e kalume qoftë sikur zemrën tone zemra jeme mos njoft
Ka ndodhë çka ka ndodhë e kalume qoftë sikur zemren tone Zemra jem mos njoft

Skisha dashtë në jetë md t'kujtu për t'keq
Nfillim ishe ëngjell ne fund dole dreq
Pasha din e iman edhe pse dashni t'kam dhanë
Edhe pse zemer t'kam thanë ti te unë vend nuk ke lon


Ka ndodhë çka ka ndodhë e kalume qoftë
sikur zemrën tone zemra jeme mos njoft
Ka ndodhë çka ka ndodhë e kalume qoftë
Sikur zemren tone zemra jem mos njoft

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021