Teksti Origjinal

(Lennon/McCartney/Harrison/Starkey)
Christmas time is here again
Christmas time is here again
Christmas time is here again
Christmas time is here again
Ain't been round since you know when
Christmas time is here again
O-U-T spells "out"
Christmas time is here again
Christmas time is here again
Christmas time is here again
Christmas time is here again
Ain't been round since you know when
Christmas time is here again
O-U-T spells "out"
Christmas time is here again
Christmas time is here again
Christmas time is here again
Christmas time is here again
Ain't been round since you know when
Christmas time...[music continues and fades to background]
[spoken]
This is Paul McCartney here, I'd just like to wish you everything
you wish yourself for Christmas.
This is John Lennon saying on behalf of the Beatles, have a very
Happy Christmas and a good New Year.
George Harrison speaking. I'd like to take this opportunity to wish
you a very Merry Christmas, listeners everywhere.
This is Ringo Starr and I'd just like to say Merry Christmas and a
really Happy New Year to all listeners
[a John Lennon pastiche at this point, very hard to
understand]

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021