Teksti Origjinal

Wazzup sponge bob heres your song
wazzup spongbob wat is u doin
i want to sing wit you before saying tofoin
i want to sing my throat is dry
i want to hit and make a big black eye
im asking you what are you doing
ill kick your butt before saying your pooing
what the what are you saying
ill kick your butt if you kick mine go bawling
it doesnt ryme
i dont care
at least i wear clean underwear
i got to go kick some ass
ill see you later if im in class
du du du du du du du

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020