Teksti Origjinal

Linkin Park you are the most awesome band
in the ENTIRE world. Oh my gosh. You are my
favorite band in the whole wide world and I
owe a lot to you. I really love your band and
I hope you guys stay with what you are doing!
Congrats, and hey, stick with it, please!
--Heather

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021