Teksti Origjinal

i still recall the taste of your tears
echoing your voice just like the ringing in my ears
my favorite dreams of you still wash ashore
scraping through my head 'till i don't want to sleep anymore

come on tell me
you make this all go away
you make this all go away
i'm down to just one thing
and i'm starting to scare myself
you make this all go away
you make this all go way
i just want something
i just want something i can never have

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021