Teksti Origjinal

Two of us riding nowhere
Spending someone s
Hard earned pay
Two of us Sunday driving
Not arriving
On our way back home
We re on our way home
We re on our way home
We re going home

Two of us sending postcards
Writing letters
On my wall
You and me burning matches
Lifting latches
On our way back home
We re on our way home
We re on our way home
We re going home

You and I have memories
Longer than the road that stretches out ahead

Two of us wearing raincoats
Standing so low
In the sun
You and me chasing paper
Getting nowhere
On our way back home
We re on our way home
We re on our way home
We re going home

(Repeat bridge & last verse)

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020