Teksti Origjinal

You see that girl walk down that street,
you can see the way she is,
doing her thing, just let the girl fling,
coz she wont be good to you like i would.

So dont go for that girl
just let her go shes no morei dont
really no whats with her but shes no way
up to you

I know you go oh that girl
she so good but shes not
really gonna be good to you
so let her go run naked in the show
So dont go for that girl
just let her go shes no morei dont
really no whats with her but shes no way
up to you
So dont go for that girl
just let her go shes no morei dont
really no whats with her but shes no way
up to you

I LOVE ALL YOU FANS OUT THERE KEEP ON LOVING ME

LOVE PINK XOXOXOXXOXOXOXOXOXOOX

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021