Teksti Origjinal

Too much information running through my brain
Too much information driving me insane
Too much information running through my brain
Too much information driving me insane

I've seen the whole world six times over
Sea of Japan to the Cliffs of Dover
I've seen the whole world six times over
Sea of Japan to the Cliffs of Dover

Overkill, overview
Over my dead body
Over me, over you
Over everybody

Too much information running through my brain
Too much information driving me insane
Too much information running through my brain
Too much information driving me insane
Too much information running through my brain
Too much information driving me insane
Too much information running through my brain
Too much information driving me insane
Too much information running through my brain
Too much information driving me insane
Too much information running through my brain
Too much information driving me insane
I've seen the whole world six times over
Sea of Japan to the Cliffs of Dover
I've seen the whole world six times over
Sea of Japan to the Cliffs of Dover
Overkill, overview
Over my dead body
Over me, over you
Over everybody
Too much information running through my brain
Too much information driving me insane
Too much information running through my brain
Too much information driving me insane

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020