Teksti Origjinal

Written by Sting, Stewart Copeland & Andy Summers

I don't want no dead end job
I don't wanna be no number
I don't want no dead end job
I don't wanna be no number

The queue gets longer everyday
I just ain't no time to stay
I ain't gonna run away
All I want to do is play

Don't wanna be no teacher
I don't wanna be no slave
I don't wanna work no assembly line
Like my uncle Dave

The queue gets longer everyday
I just ain't got time to stay
I ain't gonna run away
All I wanna do is play

I don't want no dead end job
I don't want no dead end job
I don't want no dead end job
I don't want no dead end job

I don't want no dead end job
I don't wanna be no number
I don't want no dead end job
I don't wanna be no number

The queue gets longer everyday
All I wanna do is play
I just ain't got time to stay
But I ain't gonna run away

Don't wanna be no millionaire
Don't wanna own no mint
I don't wanna be no tax exile
And I don't mind being skint

The queue gets longer every day
I just ain't got time to stay
I ain't gonna run away
All I wanna do is play

I don't want no dead end job
I don't want no dead end job
I don't want no dead end job
I don't want no dead end job

I don't want no dead end job
I don't wanna be no number
I don't want no dead end job
I don't wanna be no number

The queue gets longer everyday
I just ain't no time to stay
I ain't gonna run away
All I want to do is play

Don't wanna be no millionaire
Don't wanna own no mint
I don't wanna be no tax exile
And I don't mind being skint

The queue gets longer every day
I just ain't got time to stay
All I wanna do is play
I ain't gonna run away

I don't want no dead end job
I don't want no dead end job
I don't want no dead end job
I don't want no dead end job

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020