Teksti Origjinal

Me del e ze pshon me te fshehte,
Nje brenge hije-rende mbi sy
Perbrenda ne zemren e shkrete
M'i shtje drejt-per-drejt qe te dy.

E loti prej syve te tua
Rengjethet valome perdhe:
M'ja ndjen veshtrimin-bukur-pallua
Ti zemres greminen e re...

Po kenget qe sot me nuk jane,
Stolisen me mall ne mergim.
Permbytur mjerimesh pa ana,
Ndrin Yll' i te rriturit t'im.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020