Teksti Origjinal

Kur po vishem ''kuq e zi''
Me shef dielli, edhe hana!
''Mbase yjet m 'kanë zili,
Lume qe ''shqipe më lindi nëna!

Më lindi lokja n 'tokë shqiptare,
Ku dhe kroi ''shqip gërget''
Te rijë e te reja si ''lastarë,
Lume për token qe i pret''

Kur po vishem ''kuq e zi''
E ne koke kam' 'kësule te bardhe''
Lume si ne qe kemi prite,
Me u be bashke n 'bashkim kombëtar!

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021