Teksti Origjinal

Nënë të them nga thellsia e shpirtit tim
Pa ty jeta për mua do të ishte mundim
Nëse ty njëherë të kam lënduar
Të lutem nënë tani të ma thuash

Nënë ti për mua je mbretëreshë
Si një luleme aromë
Ti për mua je një ves
Që gjdo mëngjes pikon

Askush nuk shqetësohet për mua
Më shumë sikur ti
T je nëna ime
Dhe nuk ka si ti

Netët e vona
Pa gjumë i ke kaluar
Për sëmundjet e mia
Gjithmonë je shqetësuar

Ndoshta ndonjëherë
Ty të kam lënduar
Por për ato gjëra
Prap jam penduar

Ndoshta disa gjëra
Nuk mund ti shpreh në sy
Më fal nënë
Të them përsëri

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020