Teksti Origjinal

Më i madh se dhembja është malli
Më i madh se malli është dashuria
Më i madh se dashuria është i dashuruari
Më i madh se i dashuruari është Ai që krijoi dashurinë

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020