Teksti Origjinal

Tomi edhe Xherri
Te dy me mandat
Tomi socialist
Xherri demokrat

Tomi zbriste shkallet
Xherri ngjitej lart
Fyenin edhe shanin
Me em e me ate

Te dy hund perpjet
Te dy hund gjate
Rrembyen kallashet
Me 97

Yjet i rrezuan
Rrezuan qiellin e shtat
Harruan se te dy
Ishin nga nje fshat

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020