TEKSTI ORIGJINAL

Dhe vrapova neper nate
Ne qytetin e panjohur ty te erkoja
I humbur mes gezimit, mallit te pafund
Me nje adrese ne duar

Dhe yjet pergjonin pas mjegulles te fshehur
Me marramendje ndjenjash, jete te dehur
Nata e ftohte, sinjalet misterioze
Nen taka prostitutash, pasione zbulon ti

Pemet e lagura anes totuarave
...spektatore te trishtuar
Heshtur veshtrojne skena dashurie
Â…ne erresire e konsumuar

Dhe me friesoi nata e ketij qyteti
Kjo gjysem jete, jeta e nje planeti
Nje siluete shfaqet si hije
Shkujdesur jetonte nje çast dashurie

Atje dy drita krejt pa pritur ndizen
E pamundur, ze i njohur, qeshje e njohur
Ishe ti...

(refren)
I thuaj jo, te pakten vetem sonte
...i thuaj jo
Po ti me ben te trembem
Te ulerij te çmendem
Harroje veten tende dhe mos shko
Me te mos shko

Dhe mjegulla te lutet: I thuaj jo
Po ti me naten tretesh
Jehone e zerit mbetesh
Rend mbas teje te t'ndaloje
Do doja te ishte enderr
Sikur te ishte enderr
----------------

Atje nje drite shprese fiket
E pamundur, ze i njohur, qeshje e njohur,
Ishe tiÂ…

(Refreni)
I thuaj jo, te pakten vetem sonte
...i thuaj jo
Po ti me ben te trembem
Te ulerij te çmendem
Harroje veten tende dhe mos shko
Mos shko
Dhe era uleret : I thuaj jo
Po ti me naten tretesh
Jehone e zerit mbetesh
Rend mbas teje te t'ndaloje

Dhe mjegulla te lutet: I thuaj jo
Por ti me naten tretesh
Jehone e zerit mbetesh
Rend pas teje te t'ndaloje
I thuaj jo...

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024