TEKSTI ORIGJINAL

Dashurova syte e bukur
Syte e djallezise
Me shkaterrove me helmove
Ma more rinine
(2 here)
Dhe ti vetem qaje
Spranoje te qeshje
Dhe therrisje si e marre
Hajde hajde
(2 here)
Ne pijetore une jam ulur
Dhe po pija vetem
Dhe pa ty po mendoja
Si ta kaloj jeten
(2 here)
Dhe ti vetem qaje
S'pranoje te qeshje
Dhe therrisje si e marre
Hajde hajde
(2 here)

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024