TEKSTI ORIGJINAL

E mban mend sa te kam dashur???
tani me sme do...
gjithe premtimet i harrove
dhe nje tjeter dashuron

Mos pande se sgjej nje tjeter
qe ta ket syrin e zi
vec buzeqeshja jote e embel
me dogji me beri hi...

U vyshken lulet e majit
ato celen perseri
te vjetrat i mbuloj bora
tani vjen beharri ri

Me duaj mua te shkreten
dhe me shpirt me dashuro
behu zjarr si zjarr rrufeje
ne sme do me pervelo...

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024