TEKSTI ORIGJINAL

Do tvijne ditet e bukura per ne
dite te bukura te mbushura hare
dhe nuk ka askush qe me ndal
shtrigat e nates, djalli i zi
se une te dua, se une te dua ty

E di se je diku, ne enderr e mfshehur
me kerkon ne vetmi ne netet pa fund
nisu e lodhur, e lagur nga shiu
nisu ngadale me fytyre te qeshur
kah ai diell qe shndrit per ne.

Ndoshta gaboj, ndoshta fare nuk je
por e ndjej se afrohesh
degjoj hapat e tu
qe me thone se ti do te jesh ketu.

E di se do tvish
e di se do te shoh (4x)

Me nje mije ngjyra me te bukura vetem per ne

Dhe nuk ka askush qe me ndal
shtrigat e nates, djalli i zi
se une te dua, se une te dua ty

E di se je diku, ne enderr e mfshehur
me kerkon ne vetmi ne netet pa fund
nisu e lodhur, e lagur nga shiu
nisu ngadale me fytyre te qeshur
kah ai diell qe shndrit per ne.

Ndoshta gaboj, ndoshta fare nuk je
por e ndjej se afrohesh
degjoj hapat e tu
qe me thone se ti....

E di se do tvish
e di se do te shoh (4x)

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024