TEKSTI ORIGJINAL

Në banesën time
Të lezetshme, tash
Shtrihem me të
Shum e etshme

Pa kuzhinë, e pa vitrinë
Pa pasqyre, e pa klimë
Pa sallon e pa ballkon
Veq nje shtrat, po kjo mjafton.

Ref…
Bashkë në shtratin tim antik
Kur dikur ne flenim bashkë
Dritën e ndalim
perden e l'shoj
Dhe me tjetrin shtrihem tash.

Një llampë afër e pa stres
Mëngjesin me të e pres
Nese ti ndjehesh keq
Me këtë këng' të përshëndes

..........................
Në banesën time
Të vjetër tash
unë jam me një tjetër

Pa tepih pa telefon
E as zilja nuk punon
Pa sallon e pa ballkon
Veq nje shtrat
Po kjo mjafton

Bashkë në shtratin tim antik
kur dikur ne flenim bashkë
dritën e ndalim
perden e leshoj
dhe me tjetrin shtrihem tash.

Një llampë afër e pa stres
Mëngjesin me të e pres
Nese ti ndjehesh keq
Me këtë këng' të përshëndes.

GENTZ:2X ey charly, fjala po bjen
mu nuk um dhem me kon ti flen
mos u habit se keq s`me ke lan
tash shtriu me to ... hello

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024