TEKSTI ORIGJINAL

se di ka erdhe,nga fluturove,
dhe para syve mu vizatove,
si erë e flladshme ne kete pranverë.
aromë e këndshme më mbushe me erë.

buzëqeshja jote më paralizoj,
më the diqka e s'munda te degjoj,
koha u ndal asgje nuk levizte,
embel tinglloje kur diqka me flisje.

te lutem me degjo,
mos me nguc mos provoko,
mos me shtyj te bej mekat,
sepse do t'me marsh inat,

te lutem me degjo
mos me josh mos mu afro,
po ta them sa nuk eshte von,
pra degjom.

oj karamele,o mori bonbon,
kisha pi uje nga dora jote,
po eshte pak vone,
edhe s'eshte lehte,
se më si kam tetembedhjet.

pse lun me mua pse po rrezikon,
jam ujke i moqem apo me degjon,
mos e lyp sherrin se do te pendohesh,
mos oj melaqe se do te lendohesh,

te lutem me degjo,
mos me nguc mos provoko,
mos me shtyj te bëj mekat,
sepse do t'me marsh inat,

te lutem me degjo
mos me josh mos mu afro,
po ta them sa nuk është von,
pra degjom.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024