TEKSTI ORIGJINAL

ndoshta gabova vone e kuptova
se luan me mua dhe fatin tim
ndoshta gabova pse une lejova
kohen ma te mire ta kushtova ty
netet kalojne dhe nuk kthehen me
marrin me vete mashtrimet tua
ti merre boten gjere e gjate
nuk do te me gjesh jo askund mua!

netet kalojne dhe nuk kthehen me
marin me vete mashtrimet tua
ti merre boten gjere e gjate
nuk do t'me gjesh jo askund mua!

ndoshta gabova vone e kuptova
se luan me mua dhe fatin tim
ndoshta gabova pse une lejova
kohen ma te mire ta kushtova ty
netet kalojne dhe nuk kthehen me
marrin me vete mashtrimet tua
ti merre boten gjere e gjate
nuk do te me gjesh jo askund mua!

netet kalojne dhe nuk kthehen me
marrin me vete mashtrimet tua
ti merre boten gjere e gjate
nuk do te me gjesh jo askund mua!

Edhe pse na ishim bashke
edhe pse m'thoje te dua
tash kuptova se asnjehere
asnjehere s'kishe qene me mua!

netet kalojne dhe nuk kthehen me
marrin me vete mashtrimet tua
ti merre boten gjere e gjate
nuk do t'më gjesh jo askund mua!

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024