TEKSTI ORIGJINAL

ejani te gjith me ne
te kendojme nje keng te re
TREPQES ton ne tja kushtojme
se me zemer ne e dojme

ejani te gjith me ne
te kendojm nje keng te re
TREPQES ton tja kushtojme
se me zemer ne e dojme

ref.x2

sot flamuri po valon
TREPQA jon sot po fiton
dhe ne bor edhe ne shi
gjith TORVCIDA jemi me ty

TREPQA TREPQA TREPQA TREPQA

MITROVIC n zemer te kam
imja je i yti jam
ne qdo an ne qe jehojme
TREPQA jon osht KAMPION

ref.x2

sot flamuri po valon
TREPQA jon sot po fiton
neper bor dhe ne shi
gjith TORCIDA jemi me ty

LA LA LA LA LA

TREPQA TREPQA TREPQA TREPQA

ref.x2

sot flamurri po valon
TREPQA jon sot po fiton
neper bor dhe ne shi
gjith TORCIDA jemi me ty

LA LA LA LA

TREPQA TREPQA TREPQA TREPQA.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024