TEKSTI ORIGJINAL

Mora rrugen per Janine
isha vetem
bashke me arabaxhine
apo nate
bashke me arabaxhine apo nate
atje me zune pusine
isha vetem
copa-copa ma bene melcine dhe zemren
Kendojne gjashte bilbila
tre te kuqe tre jeshila
tre te kuqe tre jeshila
cili te pelqen moj bije
cili te pelqen moj bije
ai qe kendon me mire
ai qe kendon me mire
Kendona bilbil kendo kendo-na
neper baxhet me limon kendona
neper baxhet me limon, me limon kendona
Oh kendon bilbili mi goce ne baxhe
oh c’me ka zene me ty maraku i pare
te ullirei i kodres prite djalin se po vjen
prite djalin se po vjen kam nji llave e do t’ja them
nje kujtim te paharru do ta them se prap te du
Oh kendon bilbili mi goce ne qershie
o dil ta sho o moi shpirt o syn e zie
Po te pres me padurim kam ne zemer nji kujtim
nji kujtim te paharru po ta them
se prap te du.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024