TEKSTI ORIGJINAL

"Mirmengjes.. Hajde, Zgjidhni vendet, uline shpejt se s'kemi kohe.. Hajde se do fillojme.. Cohu Flori, cou shpejt.. LEVIZ MOR' VENDIT TE THASH"

Linda nje nate Shkurti
mami thote qe binte borë
erdha me emisionin "nuk e di pse erdha ne kete bote"
Se i pash te gjitha
si u prishen
pse i pash te gjitha?
Me mire mos kisha lundur
Oho rehat do isha
Nuk do kisha pyetur pse femijet vuajne edhe lypin?
pse femrat shesin veten?
pse neve po na shtypin?
Pse s'ka drita, uji..
o burr' me thuaj pse nuk ka..
Se ka vetem premtime me genjeshtra te medha..

Aha me thuaj pse
ta di dhe une tani
ca fitoj babai im qe punoj me ndershmeri?
Po gjyshi ca fitoj qe ka qene the partizan?
9600 leke ne seder qe tani mezi ja thane..

Pse u prishen qe te gjitha?
Pse u zhduken qe te tera?
Pse kur e marrin njerzit plot
marrin vlera anti vlera

Ooh boll fillove dhe ti
me te njejten filozofi
Pse ashtu e pse keshtu
po une, pse s'kam shtepi?

Pse?Pse?Pse?
Pse nuk ka kshu ka
po kshu pse s'ka?
Pse?Pse?Pse?
Ran'ne toka enderrat e medha?

Pse?Pse?Pse?
Pse nuk ka kshu ka
po kshu pse s'ka?
Pse?Pse?Pse?
Ran'ne toka enderrat e medha?

Pse nuk i gjetem?
Pse s'na u mblodhen?
Pse s'puno?
Pse lu bixhos ti?
Oh pse s'me lodhen?
Pse s'ben pak palester?
Pse po pi' cigare?
Pse s'mundohesh te punosh ti?
Po behesh dru fare..

Ohu m thuj nje gje me te mir se ca me bo..
Do z'do robi do perserisi po te njejten gje..
..Zgjohem ne mengjes me nje shprese per pune!

Aventura lart e poshte..
Pa pritur jen' me cun..

"Me fal shpirti im.. ishte nje gabim.. Papritur vum' unazat.. pa dashje behem prind"

E merr jeta lart me t'perpjeta
Me dhemb e verteta..
E shkreta, i ziu, puntori, i treti..
Sot hajer bo mashtrusi dhe deputeti..

Pse sot si gjetem dhe pyetja po me lodh..
Pse nuk i gjeta, se di se si do ndodh.

Pse?Pse?Pse?
Pse nuk ka kshu ka
po kshu pse s'ka?
Pse?Pse?Pse?
Ran'ne toka enderrat e medha?

Pse?Pse?Pse?
Pse nuk ka kshu ka
po kshu pse s'ka?
Pse?Pse?Pse?
Ran'ne toka enderrat e medha?

E prap do rinis me te njejten filozofi
Une punoj, ti punon, tjetri ha pi e rri..

E prap do rinis me te njejten filozofi
Une punoj, ti punon, tjetri ha pi e rri..

Pse?Pse?Pse?
Pse nuk ka kshu ka
po kshu pse s'ka?
Pse?Pse?Pse?
Ran'ne toka enderrat e medha?

Pse?Pse?Pse?
Pse nuk ka kshu ka
po kshu pse s'ka?
Pse?Pse?Pse?
Ran'ne toka enderrat e medha?

Pse?Pse?Pse?
Pse nuk ka kshu ka
po kshu pse s'ka?
Pse?Pse?Pse?
Ran'ne toka enderrat e medha?

Pse?Pse?Pse?
Pse nuk ka kshu ka
po kshu pse s'ka?
Pse?Pse?Pse?
Ran'ne toka enderrat e medha?

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024