TEKSTI ORIGJINAL

o bilbil qe fluturon nje leter asaj ja qon me tregu se e dashuroj dhe prej mendjes smund t'largoj(x2)
o gubet qofsh mallku pse s'na lave me u bashku dashuris ne t'ja fillojm por na ndave pergjithmon ( x2)
Shkove u trete n'der te huaj dhe me le qe te vuaj t'vetmen shpres e kam tek ti kthehu t'utem dashuri.
O gurbet qofsh mallku pse s'na lave mu bashku dashuris ne t'ja fillojm por na ndave pergjithmon (x3)

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024