TEKSTI ORIGJINAL

e shpalle luften ti kunder meje
si me qen ni hap kunder teje
nuk e di qka met ty merak
tash e di qe sje un tak
ideale po i thu vetes
un e di qe si takon te vertetes
po me thu qe ske neveri me mua \
thuj me emer faraoni u punsua

e pa bes e pa bes e pa bes
me gur ne zemer
nuk i duaa
nuk i dua intrigat tua reff.2

dhe ne trua jo nuk mbrohen
nuk ki kohen por vetem shtohen
mere trupin dhe udhto pa mua
je e lir faraoni te ka liruar
shijo jeten ti perseri
si me qen ni super-viajpi
jeto e lumtur dhe kurr mos vujj
si sahara qe ka mbet pa uj

e pa bes e pa bes e pa bes
me gur ne zemer
nuk i duaa
nuk i dua intrigat tua reff.2

e pa bes e pa bes e pa bes
me gur ne zemer
nuk i duaa
nuk i dua intrigat tua reff.3

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024