TEKSTI ORIGJINAL

vec nje here o vec nje here
do te doja te te puthja vec nje her
vec nje fjal o vec nje fjal
do te doja te te thoja o mor djal
do te doja te te du
vetem ti je per mu
dua tledhatoj dhe te te perqafoj
do te doja tet uroj
lart ne yjet te vallzoj
me ty do te doja
jeten ta kaloja

do te doja te te du
vetem ti je per mu
dua tledhatoj e te perqafoj
do te doja tet uroj
lart ne yjet te vallzoj
me tu do te doja jeten ta kaloja

vec nje cast
o vec nje cast
do te doja te te ngrohja vec nje cast
vec per ty o vec per ty
do te doja qe te beja dhe magji
do te doja te te du
vetem ti je per mu
dua tledhatoj e te perqafoj
do te doja tet uroj
lart ne yjet te vallzoj
me ty do te doja jeten ta kaloja
do te doja te te du
vetem ti je per mu
dua tledhatoj e te perqafoj
do te doja tet uroj
lart ne yjet te vallzoj
me ty do te doja jeten ta kaloja

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024