TEKSTI ORIGJINAL

Sa dëgjuam zërin e lirisë
brofëm ne dhe terrin çamë me armë
toka ime, dashuria jonë
për ty në gjak u lamë
në kup të qiellit shkrepëtiu zëri yt
si zë vullkani që shpërrten nga gjiri yt i thellë......

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024