TEKSTI ORIGJINAL

O mor djalo,djalo i ri
ban me dore ban me sy
ban me dore ban me sy.
Ban me dor e ban me sy
ja dhe cupat t'rrin karshi
ja dhe cupat t'rrin karshi.
Sa u bona pak rahat zemra
mboni rrak tak tak.2x
Dera boni rrak tak tak
ka ardh vasha ne sokak.2x

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024