TEKSTI ORIGJINAL

PUSHKA KRISI
E U FLAK QIELLI
QIFTELIS PRUSH JU BA TELI
O QE KEPUTI SHPIRTIN FJALA
KUSH TE VRAU JUSUF GERVALLA?
QAU JANARI ME LOTE BORE
PER NI DJAL DJAL KOSOVE
ZEMER SHKAMB SI SHKAMB RUGOVE
PLAGEN NE GJOKS NGA KUSH E MORE

HEJ MORE NJE PISKAM
JUSUF GERVALLES JU BA KANG
PO MORE PO E GEZON E GEZON
NGA ZEMRA E KOMBIT
TI ME JE,TI ME JE VIGAN.

DIKU LARG PIKOI GJAKU
LARG NGA FSHATI LARG NGA PRAGU
SHIU AS BRESHENI NUK E LAU
NE ZEMER TE VET SHQIPTARI E MBAN

PER TY MALL KAN GUR E DHE
JETA JOTE EC ME NE
JETON FJALA AMANET
GRUSHT I KOMBIT FORC NA JEP
REFRENI:

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024