TEKSTI ORIGJINAL

Me dhimbje ne zemer nga korca po ik
fatin ta kerkoja ketu ne selanik
kur hyra me ndrojte me turp kafeneve
une njoha nje greke te shthurur ne qefe
kur hyra me ndrojte me turp kafeneve
une njoha nje greke te shthurur ne qefe

me shtrydhi me plaku me la pa para
meshire nuk pati se jam fukara
ti lutem kesaj zemre ate ta harroje
dhe dhimbjen e saj sa me shpejt ta sheroje
ti lutem kesaj zemre ate ta harroje
dhe dhimbjen e saj sa me shpejt ta largoje

ne netet e selanikut kur dhe hena ze e del
greke e bukur lozonjare me lezet syrin ma shkel
do te ulem bashke me te do te pi ne kafene
do t'ja gjej fundin kesaj bote megjithese jam fukara

ne netet e selanikut kur dhe hena ze e del
greke e bukur lozonjare me lezet syrin ma shkel
do te ulem bashke me te do te pi ne kafene
do t'ja gjej fundin kesaj bote megjithese jam fukara

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024