TEKSTI ORIGJINAL

O le të plasin
Sa të pëlcasin
Atë që do ti vajzë merre sot
O le të plasin
Sa të pëlcasin
Atë që do ti vajzë merre sot

Riki tak ja bën te porta
Vogëlushja ime rri edhe dëgjon
Riki tak ja bën te porta
Vogëlushja ime rri edhe dëgjon

Me duart e saja
Më hapi portën
Me buzkat e saj më puthi fort
Me duart e saja
Më hapi portën
Dhe me buzkat e saj më puthi fort

O po kjo puthja
Si tingëlloi
Sa dhe mamaja brënda e dëgjoi
O po kjo puthja
Si tingëlloi
Sa dhe mamaja brënda e dëgjoi

Po ç'bën kështu moj bijë e mamasë
E gjithë bota flasin keq për ty
Po ç'bën kështu moj bijë e mamasë
Se gjithë bota flasin keq për ty

Le të flasin
Sa të pëlcasin
Atë që dua unë do ta marr
Le të flasin
Sa të pëlcasin
Atë që dua unë do ta marr

O le të plasin
Sa të pëlcasin
Atë që do ti vajzë merre sot
O le të plasin
Sa të pëlcasin
Atë që do ti vajzë merre sot

Shtepinë moj do ta kthej
Për të ngrenë e për të pirë
Do dal edhe në shesh
Me ma do pij një birrë

E pini ju moj çupa
Për turp të mos ta kini
Me gota bëni viva
Për dashurinë që kini

Plot hare ne shkojme në kafene
Se ç'na vinë ca çupëlina
Na këndojnë me violina
Plot hare

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024