TEKSTI ORIGJINAL

sot nuk e kuptova dot
i koha na shkoj kot
kur jemi me te rritur
ne kte bot

pres dita te me zbardh
me diqka te rrall
mediqka qe zemra
ka shum mall

ref:Ta fali tjetrin o
qe beri per mua
ta fal fajtorin o
qe sdi te thot te dua
kush esht ai qe fal vitet qe na shkuan
vitet qe per ne te tjeret i jetuan

2|von dhe kur e mendon
si nis dhe perfundon
nje histori e gjat
ne koh te that

sot ndryshe neper bot
tash per jet e mot
ma thote zemra
jemi me te fort

ref:Ta fali tjetrin o
qe beri per mua
ta fal fajtorin o
qe sdi te thot te dua
kush esht ai qe fal vitet qe na shkuan
vitet qe per ne te tjeret i jetuan

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024