TEKSTI ORIGJINAL

Ditet pa ndalur vijne e shkojne
E fjalet nuk mund ta tregojne
Ate dashuri ate embelsi
Dot se harrojme as une as ti.

Valle sa fjalet mbeten pa u thene
Tash kur dhembja ne na ndane
Mbetet bota e thyer pa ty
Dhe dhembja ime deri ne pafundesi

Pa ty i humbur jam pa ty
Pa ty une mbeta ne vetmi
Pa ty i humbur jam pa ty
Pa ty asgje nuk ka kuptim

Tash rrugeve tona i vetmuar shkoj
Dhe kam frike se prap do t'shoh
Mbeta n'bote i humbur une pa ty
Dhe me dhembje deri ne pafundesi.

Pa ty i humbur jam pa ty
Pa ty une mbeta ne vetmi
Pa ty i humbur jam pa ty
Pa ty asgje nuk ka kuptim.(2x)

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024