TEKSTI ORIGJINAL

I ka ardh fundi karoces do ta shes o me gjith kaaaa ja kom dhan mo fjalen goces dhe prej fjales nuk i dal.

Ref2x E si tja boj fjal kom than e nuk e shti ket per me von oooo skom ca boj dott ....

Dhe ket pun e sa e pona per me dal ooo ne pazar zdigjon baba zdigjon nana prej k'saj pune nuk e qan.


Ref4x E si tja boj fjal kom than e nuk e shti ket per me von oooo skom ca boj dott ....

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024