TEKSTI ORIGJINAL

Hej papritur ike ti një natë
Dhe më the se prapë do të vish
Hej tek ty çdo ditë unë mendjen e kam
Dhe zemrën e kam tek ty

Pa ty dielli s'ndriçon
Pa ty nata s'ka jetë
Kur qielli është pa yje
Dhe hëna humbet

Nëse je duke menduar
Se jo nuk m'ke në sy
Shiko hënën dhe merri puthjet
Që i dhashë për ty

Ref. 2x
Ti më fal jeta ime
Të fal ty zemrën time
Një çast një puthje ty ta kërkoj

Pse s'kam arritur asnjëherë të t'vlerësoj
Të kërkoj falje, zemër tani të mendoj
Të kujtoj në mendime
Tash shumë shfaqesh në vegime
Jetuam një ëndërr dhe tani veç ëndërrime
Hej më mbaj një çast të kujtoj
Hej je puthje që kurrë s'të harroj
Sikur koha dhe një herë të kthehej prapa
Do ta gjeja mënyrën dhe t'i fshija këto hapa

Hej papritur ike ti një natë
Dhe më the se prapë do të vish
Hej tek ty çdo ditë unë mendjen e kam
Dhe zemrën e kam tek ty

Pa ty dielli s'ndriçon
Pa ty nata s'ka jetë
Kur qielli është pa yje
Dhe hëna humbet

Nëse je duke menduar
Se jo nuk m'ke në sy
Shiko hënën dhe merri puthjet
Që i dhashë për ty

Ref. 2x
Ti më fal jeta ime
Të fal ty zemrën time
Një çast një puthje ty ta kërkoj

Se një mesazh nga ty e pres
Se pa ty zemër më duket se do vdes
Nuk ka më arsye, nuk ka as shpjegim
Se kam humbur drejtimin
Tani jam në rrugë pa kthim
Dhe fatin e sfidoj
Me vetminë gjej ngushëllim
Por është e kotë se pa nuk ka shpëtim
Je kthyer n'obsesion
Një sëmundje që m'lëndon
Një fiksim i bukur
Që buron shumë sensacion

Ref. 4x
Ti më fal jeta ime
Të fal ty zemrën time
Një çast një puthje ty ta kërkoj

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024