TEKSTI ORIGJINAL

Eshte nje vend i bukur shume
Pas kaq vitesh kthehem une
Ne nje bregdet ku ti dhe une
U deshem shume, u deshem shume

Pastrueset na njohin mire
Sa t'veshtire e kam ti s'do ta dish
Kur kamarieret pyesin
Ti a do te vish, ti a do te vish

Njezete ditet e jetes time
Tash jane histori
Ne kete bot ka vajza shume
Asnje si tiiiiiii....

Ref 1; - Fjeta ne hotel
Ku cdo send te sjell ndermend
Te permend dhe shtrati im
Cdo sirtar nga nje kujtim

Kater mure paskan sy
Ata sy te presin ty
Dashurine e vjeter therret
Dhoma e njejte 208...208

Jane te njejtat orendi
N'recepsion i njejt'njeri
Vetem une i njejti s'jam
Kur s'je edhe ti, kur s'je edhe ti

Njezete ditet e jetes time
Tash jane histori
Ne kete bot ka vajza shume
Asnje si tiiiiiii....

Ref 2; - Fjeta ne hotel
Ku cdo send te sjell ndermend
Te permend dhe shtrati im
Cdo sirtar nga nje kujtim

Kater mure paskan sy
Ata sy te presin ty
Dashurine e vjeter therret
Dhoma e njejte 208...208

(Modulacion 1)
Kater mure kane vesh e sy
Po te flisnin do t'flisnin per ty
Kater mure cdo sekret na dine
bashke me ne jetuan dashurine

Njezete ditet e jetes time
Tash jane histori
Ne kete bot ka vajza shume
Asnje si tiiiiiii....

(Modulacion 2)
Fjeta ne hotelin tone
Perseri fjeta n'dhome tone
Me heshtje vret
Kjo dhome 208

Ref 3; - oooooooooooo
Prap k'ta sy te presin ty
Dashurine e vjeter therret
Dhoma e njejte 208...208

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024