TEKSTI ORIGJINAL

I
Kapiten o i ri-e
m´trego se nga po vjen.
Ti që ke qenë n´ushtri-e
a e ke pa burrin tem?

II
Unë e kam pa-e
dhe me te kem luftu.
Burri yt n´luftë ka ra-e
eja tash merrëm mu.

III
Kapiten i ri-e
porsi bora në mal.
S´e ndrroj dashnin e tij-e
as me nji gjeneral.

IV
O ti moj zonjushë
që ke dal me m´prit mu.
T´i puthsha faqe e gushë
Burri yt vet jam unë.

📋 TEKSTI I KARTOLINËS

Teksti i kartolinës duhet të përmbajë 1-6 rreshta:

ThenieShqip v5.0 © 2024